Nasıl Yapılır?

Snapchat Hesap Silme – Snapchat Hesap Nasıl Silinir? 2021

Snapchat hesap silme işlemi kolay olsa da çoğu kullanıcı tarafından yapılamamaktadır. Bu yazımızda “Snapchat hesap nasıl silinir?” sorusuna cevap vereceğiz.

Snapchat Hesap Silme

Snapchat hesabı silme işlemini gerçekleştirmek için aşağıda yer alan adımları takip etmeniz yeterlidir:

  • Snapchat hesabı silme linki: https://accounts.snapchat.com/accounts/delete_account
  • Snapchat hesap silme linkine tıklayın.
  • Bu linkten snapchat hesap silme sayfasına girin.
  • Buradan ise kullanıcı adı ve şifreniz ile oturum açın.
  • Tekrardan kullanıcı adı ve şifrenizi girin.
  • Hesabınıza bağlı olan telefon numarasına gönderilen şifreyi girin.
  • Ekrana gelen sayfadan hesap silme seçeneğine tıklayın.
  • Bu işlemler tamamlandıktan sonra penceryi kapatın.

Yukarıda belirtilen adımları takip ederek Snapchat hesabınızı silebilirsiniz. Bu işlemi yaparken dikkat etmeniz gereken bir husus bulunmaktadır. Yukarıda anlatılan adımlar aynı zamanda Snapchat dondurma işlemini anlatmaktadır. Bahsedilen adımlar yapıldıktan sonra hesabınız 30 gün boyunca kapalı olacaktır. Bu süre boyunca hesabınıza giriş yapmazsanız 30. günün sonunda da hesabınız tamamen silinmiş olacaktır. Bu da hesabınızdaki tüm arkadaşların, fotoğrafların, videoların ve mesajların hepsinin kalıcı olarak silinmesi anlamına gelmektedir. Eğer hesabınızı geçici olarak dondurmak istiyorsanız, tek yapmanız gereken 30 gün içinde hesaba sadece kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmak. Eğer 30 günden sonra hesabınızı tekrar açmak isterseniz bu maalesef ki mümkün olmayacaktır.

Snapchat Hesap Silme – Snapchat Hesap Nasıl Silinir? 2021

 

Snapchat Uygulamasını Silince Hesap Silinir Mi?

Snapchat uygulamasını telefondan kaldırdığımız zaman hesabınızı silinmemektedir. Hesabınızı silmekiçin yukarıda anlatılan adımları gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde sadece uygulamayı telefonunuzdan kaldırmış olursunuz.

Snapchat Hesabını Silince Mesajlar Silinir Mi?

Hesabı tamamen silinen kullanıcıların Snapchat uygulaması içerisinde bulunan tüm verileri (mesajları dahil) kalıcı olarak silinmektedir.

 

Bu yazımızda sizlere Snapchat hesap silme işlemini anlattık. Windows 10 sınama modunu kapatmak için buraya tıklayabilirsiniz. Daha fazla içerik için bizi takipte kalın!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu